GALA TENT

Het lijkt erop dat u een verouderde webbrowser gebruikt zodat niet alles getoond kan worden op deze website. Gelieve de browser te upgraden naar een nieuwere versie.Officiële Distributeur in België

Leverancier voor stalen en aluminium frame tenten,
zware kwaliteit commerciële Easy UP Vouwtenten en PE & PVC Partytenten

Over Ons Gala Tent

Het Bedrijf

Gala Tent ™ is van origine een Engels bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van topkwaliteit Vouwtenten & Partytenten voor de Europese markt.

Door jarenlange ervaring in de evenementenbranche, heeft Gala Tent ™ een niveau bereikt waardoor het zich kan onderscheiden van haar concurrentie. Denk hierbij aan octrooi ontwerpen die voort zijn gekomen uit deze jarenlange ervaring. Het bedrijf heeft d.m.v. feedback van haar klanten continue aanpassingen doorgevoerd aan het assortiment.

Gala Tent ™ Nederland is een logische stap om de vaste klanten in Nederland beter van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij alleen al aan de besparing op transportkosten en het velen malen sneller kunnen leveren van deze producten.

Benieuwd geworden naar onze producten? Kom eens langs in onze showroom in Rotterdam, of laat u informeren via deze website.

Gala Tent ™ Nederland